طرز تهيه مرغ سوخاري در هواپز فيليپس و تفال | ترد و آبدار مثل رستوران
اگر به دنبال روشي سالم، سريع و خوشطعم براي پخت مرغ هستيد، هواپز يا همان سرخكن بدون روغن بهترين گزينه است. در اين مطلب نهتنها طرز تهيه مرغ سوخاري در هواپز فيليپس را آموزش ميدهيم، بلكه به صورت كامل روشهاي طرز تهيه مرغ در هواپز برقي، طرز تهيه مرغ در هواپز تفال، طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا و حتي طرز تهيه مرغ در سرخ كن بدون روغن فيليپس را هم بررسي ميكنيم. علاوه بر اين، نكاتي درباره طرز تهيه فيله مرغ در هواپز و جلوگيري از مشكلاتي مثل علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن را خواهيد خواند.
براي شروع، تكههاي مرغ را شسته و با دستمال خشك كنيد. سپس در يك ظرف، تركيبي از ادويههاي دلخواه مثل پاپريكا، فلفل سياه، پودر سير، نمك و كمي روغن زيتون آماده كنيد و مرغ را حداقل ۳۰ دقيقه در اين مرينيت قرار دهيد. در روش طرز تهيه مرغ در هواپز فيليپس، مرغهاي مزهدار شده را داخل سبد دستگاه بچينيد، دما را روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد بگذاريد و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقيقه زمان دهيد. بهتر است در نيمه پخت، مرغها را برگردانيد تا هر دو طرف طلايي و ترد شوند.
اگر از دستگاه برقي استفاده ميكنيد، طرز تهيه مرغ در هواپز برقي تقريباً مشابه مدل فيليپس است، اما ممكن است بسته به توان دستگاه، زمان پخت كمي تغيير كند. براي مدلهاي تفال، در طرز تهيه مرغ در هواپز تفال معمولاً بين ۲۲ تا ۲۸ دقيقه زمان لازم است تا مرغ به رنگ طلايي برسد. در مقابل، هواپز نينجا به دليل قدرت بالاتر، سريعتر نتيجه ميدهد و در طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا سينه مرغ بدون استخوان تنها ۱۵ تا ۱۸ دقيقه و ران مرغ حدود ۲۲ دقيقه زمان ميبرد.
اگر به دنبال وعدهاي سبكتر هستيد، ميتوانيد فيله مرغ درست كنيد. در طرز تهيه فيله مرغ در هواپز، فيلهها را با كمي روغن و ادويه مزهدار كرده و در دماي ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقيقه بپزيد تا بافتي نرم و آبدار داشته باشند. همين روش را ميتوانيد در طرز تهيه مرغ در سرخ كن بدون روغن فيليپس هم اجرا كنيد؛ فقط كافيست زمان و دما را مشابه هواپز تنظيم كنيد تا نتيجه يكساني بگيريد.
يكي از مشكلات رايج كاربران، خشك شدن مرغ است. علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن معمولاً سه مورد اصلي است:
۱. پخت بيش از حد و طولاني
۲. انتخاب دماي بيش از حد بالا
۳. عدم استفاده از روغن يا مرينيت قبل از پخت
براي جلوگيري از اين مشكل، هميشه مرغ را قبل از پخت با ادويه و كمي روغن مزهدار كنيد و زمان را بهطور دقيق تنظيم كنيد.
با رعايت اين نكات، فرقي ندارد كه از فيليپس، تفال، نينجا يا هر مدل ديگري استفاده كنيد؛ هميشه ميتوانيد مرغي ترد، خوشطعم و سالم آماده كنيد و از طعم بينظير آن لذت ببريد.
برچسب: